2022
Media mentions

Hentsch, Anna-Kathrin (2022, April 1). Toxic Positivity: Warum zu viel Optimismus schaden kann. National Geographic. www.nationalgeographic.de/wissenschaft/2022/04/toxic-positivity-warum-zu...

2022
Paper

Sproesser, G., Ruby, M. B., Arbit, N., Akotia, C. S., dos Santos Alvarenga, M., Bhangaokar, R., Furumitsu, I., Hu, X., Imada, S., Kaptan, G., Kaufer-Horwitz, M., Menon, U., Fischler, C., Rozin, P., Schupp, H.T. & Renner, B. (2022). Similar or different? Comparing food cultures with regard to traditional and modern eating across ten countries. Food Research International, 157(111106). https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111106

2022
Book chapter

Klusmann, V. (2022). Die Einstellung zum Altern als Chance oder Risiko für Gesundheit bis ins hohe Alter. In: Woopen, C. (Hrsg.), Schriften zu Gesundheit und Gesellschaft – Studies on Health and Society, Berlin: Springer. 

2022
Paper
Sproesser, G., König, L. M., Strahler, J., Tibubos, A. N., & Kubiak, T. (2022). Fachgruppe Gesundheitspsychologie. Open Science und gute wissenschaftliche Praxis in der gesundheitspsychologischen Lehre. Psychologische Rundschau, 73(1), 28–29. https://doi.org/10.1026/0033-3042/a000568
2022
Paper

Villinger, K., Wahl, D.R., Debbeler, L.J., Koller, J.E., Brünecke, I., Lages, N.C., Schupp, H.T., Renner, B. (2022). Using Ecological Momentary Assessment to study variations in daily experiences and behaviors during the COVID-19 pandemic. European Health Psychologist 22(4). https://ehps.net/ehp/index.php/contents/article/view/3380

Pages